Correcció ortotipogràfica (galerades)

Conegui els serveis de correcció ortotipogràfica d’Intertext

La correcció ortotipogràfica és l’etapa final per la qual ha de passar qualsevol text. En aquesta fase, es revisa el document per detectar errates, errors de coherència, errades tipogràfiques, etc.

La correcció ortotipogràfica s’encarrega d’esmenar errors tipogràfics, ortogràfics i gramaticals (cossos de lletra, errors d’accentuació, conjugació, puntuació, etc.). Aquest tipus de correcció s’efectua després de la maquetació i sempre després de qualsevol manipulació del text, just abans de la publicació del text. És freqüent que durant el procés de maquetació es produeixin una sèrie d’errors si es copia i s’enganxa el text en maquetar o en afegir text d’última hora mitjançant mecanografiat. No és menys freqüent que quedin segments de text amagats per elements superposats o perquè no s’hagin adaptat les caixes de text a la seva longitud. Per això, és summament important que el corrector presti atenció a totes i cadascuna de les parts del text.

Intertext som experts en correcció ortotipogràfica, ja que forma part del nostre procés habitual. Comptem amb correctors ortotipogràfics professionals que s’encarregaran d’aquesta última fase dels seus textos. Gràcies a ells, els seus textos estaran cuidats fins a l’últim detall, amb una redacció lingüísticament correcta, sense cap errada que distregui els futurs lectors ni errors que puguin perjudicar la seva imatge.

Si vol publicar un text o necessita una correcció ortogràfica professional després d’haver maquetat els manuals, no dubti a sol·licitar-nos un pressupost i li oferirem una solució econòmica, fins i tot per a documents extensos.

SOL·LICITUD PRESSUPOST

Sol-liciteu un pressupost especialitzat dels nostres serveis