Serveis d’interpretació d’enllaç

La interpretació d’enllaç és una modalitat en la qual, a través d’un intèrpret, s’executen unes tècniques perquè la comunicació entre dues parts procedents de diferents entorns lingüístics sigui fluida i hi hagi enteniment.

En aquesta modalitat bilateral, l’intèrpret d’enllaç actua d’ “intermediari” entre dues persones, traduint el que diu cadascuna d’elles a l’idioma de l’altra i viceversa. Implica un domini actiu dels dos idiomes en qüestió per a poder desembolicar-se en totes dues direccions lingüístiques.

La interpretació d’enllaç és la més adequada per a grups molt reduïts (l’ideal serien dues persones). Per a grups més grans és recomanable recórrer a més d’un intèrpret o a una altra tècnica d’interpretació.

Els intèrprets d’enllaç actuen com a acompanyants de persones de forma individual i intervenen en grups de debat molt reduïts, en visites comercials per a negocis, esdeveniments multilingües, de fàbrica, turístiques i tècniques, negociacions, etc. Fins i tot podrien exercir de mediadors.

  Sol·licitud pressupost
  Adjuntar arxiu

  He llegit i accepto la política de privacitat

  SOL·LICITI LA SEVA INTERPRETACIÓ D’ENLLAÇ

  Si necessita aquest tipus de servei, pot posar-se en contacte amb nosaltres perquè l’ajudem a trobar el professional adequat. A Intertext disposem de diversos intèrprets especialitzats en diferents àrees (mèdica, jurídica, publicitària, etc.) i natius d’una multitud d’idiomes, cosa que assegura la qualitat de la interpretació. Per obtenir una estimació econòmica, contacti amb nosaltres a través del xat, els formularis web, per telèfon (932003033) o per correu electrònic (info@intertext.es) i indiqui’ns les característiques de l’esdeveniment. El mateix dia (sempre que sigui laborable) coneixerà l’import i la viabilitat de la seva sol·licitud.

  D’altra banda, si desconeix el tipus d’interpretació que necessita (ja que n’hi ha diverses modalitats) el convidem a contactar amb nosaltres perquè el puguem assessorar. A més de la interpretació d’enllaç, a Intertext oferim serveis d’interpretació consecutiva, simultània i jurada. Coneixent les característiques de l’entorn, les nostres assessores el guiaran sense cap mena de compromís: vostè tindrà sempre l’última paraula.

   Sol·liciti ara els serveis dels nostres intèrprets d’enllaç per a qualsevol idioma.

  Sol-liciteu un pressupost especialitzat dels nostres serveis