Serveis d’interpretació simultània

Necessiteu una interpretació simultània per a una conferència, congrés o qualsevol altre tipus d’esdeveniment?

Intertext comptem amb els millors professionals.

La interpretació simultània es realitza, com el seu nom indica, de manera pràcticament simultània a la intervenció de l’orador. A causa de la gran velocitat a què es treballa amb l’idioma, els intèrprets simultanis tradueixen sempre a una única llengua d’arribada (normalment, la seva llengua materna), encara que de vegades puguin treballar des de més d’una llengua d’origen. Com que en la interpretació simultània l’intèrpret parla al mateix temps que l’orador, són necessàries unes instal·lacions especials, fonamentalment una cabina connectada als seients dels oients, que escolten la interpretació mitjançant auriculars.

La interpretació simultània, anomenada oficialment interpretació de conferències, requereix un alt grau d’experiència i l’aprenentatge de determinades tècniques d’interpretació que s’acostumen a impartir en cursos de postgrau universitari. Suposa un gran esforç mental a causa de la concentració contínua que exigeix i només pot realitzar-se durant intervals de 30 a 45 minuts. Per a períodes més llargs, acostumen a alternar-se dos intèrprets per cabina.

La interpretació simultània es duu a terme quan hi ha un sol orador i un nombre elevat d’oients, com és el cas de congressos, jornades, cursos, juntes d’accionistes i esdeveniments similars.

    Sol·licitud pressupost
    Adjuntar arxiu

    He llegit i accepto la política de privacitat

    Sol-liciteu un pressupost especialitzat dels nostres serveis