Intertext. Tradución y documentación Multilingüe

  Sol·licitud pressupost
  Adjuntar arxiu (recomanat)

  He llegit i accepto la política de privacitat

  COMUNICACIÓ EFICAÇ PER AL
  VOSTRE DESENVOLUPAMENT INTERNACIONAL

  Més de 3 dècades oferint un ampli ventall de serveis de traducció, localització i interpretació per a empreses de multitud de sectors i camps d’especialització.

  En la gestió de cada projecte apliquem la tecnologia més avançada i un estructurat procés de treball que assegura l’excel·lència en el resultat final de totes les nostres traduccions.

  Certificats segons les normes ISO 9001 i ISO 17100. El nostre evolucionat sistema de qualitat i la inversió continua en recursos tenen com a objectiu la satisfacció dels nostres clients a través d’un servei de qualitat.

  EMPRESES QUE CONFIEN EN NOSALTRES

  +0
  Anys oferint serveis de traducció
  0
  Clients
  0
  Projectes realitzats
  0
  Combinacions lingüístiques
  0
  Traductors natius de 88 països
  0
  Paraules traduïdes

  ESTÀ AQUÍ PERQUÈ NECESSITA UNA TRADUCCIÓ?

  En tal cas, està de sort, perquè ens especialitzem exactament en això. En la nostra empresa de traducció traduïm tots els parells d’idiomes ―no importa lo «extrany» que pugui semblar-li un idioma, pregunti’ns― i tractem amb tot tipus de continguts per a satisfer així les necessitats de qualsevol client i sector.

  Entre els serveis que oferim, podríem distingir nou tipus de traduccions principals:

  Dominem la terminologia especialitzada que apareix en aquest tipus de textos, tan propis d’un camp o professió complets. Treballem amb traductors tècnics professionals i traduïm, entre altres, manuals tècnics, instruccions, fitxes tècniques, catàlegs de productes, monografies o publicacions tècniques.

  Comptem amb experts en matèries de ciències, ja sigui biologia, medicina, biotecnologia, farmacologia o qualsevol altre camp. Estem certificats amb un sistema de qualitat ISO 9001 i 17100, imprescindible en aquest tipus de traduccions. Tenim experiència amb prospectes, historials i informes mèdics, dossiers de registre farmacèutic, manuals de fabricació o conferències especialitzades.

  La traducció jurídica requereix una formació en la temàtica i les seves diferents subespecialitats, així com en els procediments legals que envolten aquest tipus de textos. Disposem de traductors amb ampli coneixement del dret, capaços de traduir contractes, escriptures, poders, sentències, etcètera.

  Aquestes són àrees que estan en constant evolució i tenen, per tant, una terminologia molt dinàmica. Comptem amb un equip de traductors experts en la matèria que ens han permès oferir traduccions econòmiques i financeres a nombrosos clients al llarg dels nostres anys d’experiència.

  Si un dels principals objectius de la publicitat és arribar al major nombre de persones, quina millor forma d’aconseguir-ho que traduint-la a diversos idiomes? A Intertext tenim experiència traduint fullets, catàlegs, vídeos corporatius, sondejos o enquestes, eslògans, brífings, continguts per a xarxes socials, etcètera.

  La nostra empresa de traducció assumeix tot tipus de projectes per a institucions públiques i estem habituats a complir amb els elevats estàndards de qualitat de les institucions d’alt nivell. Traduïm, entre altres documents, informes, normatives, estatuts, continguts de webs institucionals, fullets informatius, etcètera.

  Cada dia són més les empreses que decideixen fer el salt i traduir el seu lloc web. A Intertext adaptem els continguts del seu lloc web per a que pugui arribar al públic d’altres països i així augmentar els seus clients potencials. D’altra banda, no podem oblidar de les posteriors actualitzacions. Hem traduït amb èxit llocs web, portals web, botigues en línia, blogs, formularis, continguts per a xarxes socials, fòrums i més.

  A la nostra empresa de traducció comptem amb traductors jurats habilitats pel Ministeri d’Afers exteriors i de Cooperació capaços de traduir documents oficials o textos que hagin de presentar-se davant organismes, com ara escriptures notarials, partides de naixement, certificats de defunció, certificats d’estat civil, sentències, títols i expedients acadèmics, etcètera.

  A Intertext, empresa de traducció, interpretació i localització, fa més de 30 anys que ajudem les companyies en el seu procés d’expansió.

  EMPRESA DE TRADUCCIÓ CERTIFICADA AMB LES NORMES ISO 9001 I 17100

  Com ja hem esmentat abans, la nostra empresa de traducció treballa amb els sistemes de qualitat que dicten les normes ISO 9001 i ISO 17100. Ara bé, sap en què consisteixen? Li ho expliquem!

  La norma ISO 9001 és una norma internacional publicada per l’Organització Internacional per a la Normalització. Estableix una sèrie de pautes d’ha de seguir el sistema de qualitat d’una empresa, i exigeix processos documentats així com registres de qualitat que permetin fer un seguiment del procediment d’assegurament de la qualitat.

  Per part seva, la norma ISO 17100 és una norma europea desenvolupada pel Comitè Europeu de Normalització en col·laboració amb institucions, associacions, organitzacions i representants del sector privat. A Espanya va ser implantada per l’Associació Espanyola de Normalització i es va publicar en el BOE de desembre de 2006. Es basa en bona mesura en l’ISO 9001, encara que estableix pautes addicionals per a garantir la qualitat dels serveis d’una empresa de traducció:

  ELS AVANTATGES DE TRIAR A LA NOSTRA AGÈNCIA DE TRADUCCIÓ

  Els avantatges de treballar amb una empresa de traducció com Intertext comencen des del primer moment, quan decideix posar-se en contacte amb nosaltres per a sol·licitar-nos i pressupost, o simplement per a demanar-nos informació:

  Assistència immediata personalitzada

  Existeixen diverses vies a través de les quals podrà contactar-nos. Triï la que triï, li garantim que un dels nostres agents especialitzats li respondrà en el menor temps possible.

  Els nostres preus de traducció són competitius

  Les nostres tarifes s’adapten a les necessitats del client i són competitives dins del mercat de la traducció professional.

  Descomptes i promocions

  Oferim descomptes per a projectes de gran volum i promocions especials per als nostres clients.

  Comptem amb més de 400 traductors natius especialitzats

  La nostra empresa de traducció disposa d’una base de dades acuradament seleccionada en la qual figuren traductors especialitzats de tots els àmbits, traductors professionals nadius de qualsevol idioma, etcètera.

  Li oferim seguiment del seu projecte

  Podrà saber en quin punt es troba el teu projecte en tot moment, ja es tracti de traduccions llargues o de traduccions urgents.

  Certificats amb els estàndards de qualitat ISO 17100 i ISO 9001

  Estem subjectes a inspeccions periòdiques que superem satisfactòriament gràcies a la qualitat dels nostres serveis, recursos, gestió i personal.

  EMPRESA DE TRADUCCIÓ AMB 30 ANYS D'EXPERIÈNCIA

  Som una de les empreses de traducció més veteranes del sector. Portem realitzant traduccions exactament des del 3 de novembre de 1988, i avui dia continuem invertint per a oferir els millors serveis als nostres clients. Els anys no ens pesen: al contrari, ens donen ales per a exercir cada dia el nostre treball amb determinació i amb la certesa que sabem fer les coses bé.

  En cas que necessiti una traducció professional o tingui algun dubte referent a la nostra empresa, no ho pensi més i contacti’ns. En la nostra empresa gaudim del tracte i la comunicació directa amb els nostres clients, així que estarem encantats d’ajudar-lo en tot el que puguem sense compromís.