Serveis d’interpretació

Interpretación Simultánea

Serveis d’interpretació de i a tots els idiomes amb intèrprets professionals.

Intertext posa a la vostra disposició un equip d’intèrprets professionals seleccionats amb molta cura per adaptar-se a les vostres necessitats i al tipus d’acte organitzat.

Durant els més de 25 anys que portem oferint serveis d’interpretació, hem pogut identificar els millors intèrprets professionals i crear una extensa cartera d’intèrprets especialitzats en diferents àmbits i modalitats d’interpretació.

Coneixem la importància que té la qualitat d’interpretació per a l’èxit de les reunions, actes i conferències on intervenen els nostres intèrprets, així que posem especial èmfasi en la sel·lecció dels intèrprets més apropiats i, en la fase d’organització, prenem totes les precaucions necessàries per no deixar res a l’atzar.

Cadascuna de les diferents modalitats d’interpretació requereix un perfil i unes habilitats determinades, més enllà dels coneixements lingüístics en si. En la interpretació d’enllaç, l’intèrpret ha de ser hàbil en el contacte personal amb els seus interlocutors, la interpretació consecutiva i la simultània exigeixen a l’intèrpret una alta capacitat de retenció i rapidesa mental, i la interpretació jurada requereix que l’intèrpret tingui l’habilitació necessària i que domini els procediments i la terminologia legal. Especialment en els serveis d’interpretació, la pràctica i l’experiència hi tenen un gran pes. La inexperiència es fa evident des del minut zero de la interpretació i pot minvar sensiblement l’experiència de l’oient i comprometre la qualitat de l’esdeveniment, per molt bona que hagi estat la ponència o locució en l’idioma original.

A Intertext, coneixem tots els factors que influeixen en un bon servei d’interpretació. El nostre equip de gestors, familiaritzats amb l’organització dels intèrprets per a esdeveniments i conferències, l’ajudarà i l’assessorarà en tot moment durant el procés de preparació.

SOL·LICITUD PRESSUPOST