La seva agència de traducció a Barcelona

La nostra empresa, fundada al 1988, porta tres dècades oferint serveis especialitzats com a agència de traducció a Barcelona. Lo nostre és traduir i tot el que envolta la traducció. Des de Barcelona, ens hem internacionalitzat amb oficines a Stuttgart (Alemanya) i Londres (Regne Unit) i també ajudem els nostres clients a internacionalitzar les seves empreses amb els nostres serveis de traducció, localització i interpretació.

Els anys no ens pesen: al contrari, ens donen ales per a exercir cada dia el nostre treball amb determinació i amb la certesa que sabem fer les coses bé. Des de 1988 ens dediquem a:

  Sol·licitud pressupost
  Adjuntar arxiu (recomanat)

  He llegit i accepto la política de privacitat

  EL QUE DIUEN ELS NOSTRES CLIENTS

  Experiència

  Som una agència de traducció a Barcelona amb 30 anys d’experiència en el sector de la traducció, de la localització i de la interpretació.

  Una completa oferta d’idiomes

  Com a proveïdor de traducció a Barcelona amb presència internacional oferim serveis de traducció professional per a poder cobrir necessitats de traducció en un gran nombre d’idiomes no només des de l’espanyol sino també des de l’anglès i alemany.

  Recursos i especialització

  durant els 30 anys d’existència com a agència de traducció a Barcelona hem avaluat i acumulat els recursos necessaris per a realitzar traduccions especialitzades i traduccions urgents.

  Compromís amb la qualitat

  vam ser la primera empresa de traducció a Catalunya i la segona a Espanya a certificar-nos segons la norma de qualitat per a serveis de traducció UNE 15038, avui ISO 17100. El nostre sistema de qualitat controla cada detall del procés de traducció i garanteix la qualitat de les traduccions.

  Atenció professional i personalitzada

  tant si resideix a Barcelona com si està de visita a la ciutat, a la nostra empresa rebrà una atenció totalment individual a través del seu gestor personal.

  Una bona relació qualitat-preu

  la nostra infraestructura tecnològica i una bona gestió professional constitueixen els recursos que ens permeten oferir un servei de traducció de qualitat. Tots dos són especialment importants, i ens permeten oferir solucions als nostres clients quan necessiten traduccions urgents sense haver de renunciar a un àpex de la qualitat que ens caracteritza. Comptem amb un nodrit equip de traductors a Barcelona, en altres punts d’Espanya i en molts països del món que han estat acuradament seleccionats. Com ja suposarà a hores d’ara, l’excel·lència és la nostra prioritat i per això ens basem en el sistema de gestió de qualitat que dicten les normes ISO 9001 i ISO 17100.

  No passa absolutament res. És cert que som una empresa de traducció de Barcelona, però vam emprendre ja fa més de dues dècades el nostre propi procés d’internacionalització i avui dia comptem amb clients no només d’altres parts d’Espanya, sinó de cinquanta països diferents! i el nostre flux de treball mai s’ha vist afectat per la distància. Això és així perquè normalment treballem online ―tant amb la nostra plantilla de traductors com amb els nostres clients―, a través del correu electrònic i els nostres sistemes en el núvol, no fa falta més!

  Som una de les empreses de traducció a Barcelona més veteranes: ja fa tres dècades que la nostra empresa es dedica a oferir serveis especialitzats de traducció, interpretació i localització. Entre les traduccions que oferim als nostres clients, distingim vuit tipus principals:

  Traducció tècnica

  documentació tècnica com a manuals per a l’usuari final, instruccions de muntatge, manuals de taller, ajudes en línia, fitxes tècniques, catàlegs de productes tècnics, especificacions tècniques de projectes i licitacions etc.

  Traducció científica

  prospectes, historials i informes mèdics, dossiers de registre farmacèutic, informes d’assajos clínics i de laboratori, informes d’experts, conferències i publicacions científiques, etc.

  Traducció jurídica

  contractes i escriptures, estatuts, poders, sentències, certificats, llibres de família, títols acadèmics o diplomes, etc.

  Traducció econòmica i financera

  informes d’auditoria, balanços i memòries, extractes del registre mercantil, documentació bancària, fitxes de productes financers, plans estratègics, etc.

  Traducció publicitària

  fullets i catàlegs, anuncis i campanyes publicitàries, vídeos corporatius, descripcions de productes, continguts per a blogs i xarxes socials, continguts web, etc.

  Traducció institucional

  informes, normatives i reglaments, informació turística, fullets informatius, estatuts, informes, polítiques, projectes, llibres blancs, etc.

  Traducció web

  llocs web, portals web, botigues en línia, blogs, landing pages, formularis de contacte, metadescripcions i metaetiquetes, continguts per a xarxes socials, portals d’inscripció, etc.

  Traducció jurada

  escriptures notarials, partides de naixement, certificats de defunció o hereu, sentències, certificats d’estat civil, títols i expedients acadèmics, poders, etc.

  En la nostra agència de traducció a Barcelona sabem que, per a obtenir una bona traducció, és imprescindible delegar-la al proveïdor adequat. No qualsevol persona està capacitada per a realitzar una traducció ―saber idiomes no és garantia de res―, i molt menys quan es tracta de traduccions que requereixen un tractament especial, com és el cas de traduccions jurades o de traduccions que presenten un alt grau d’especialització com la traducció tècnica, científica o jurídica, per exemple.

  A Intertext som conscients de les característiques que diferencien una traducció acceptable d’una traducció de qualitat i per això tots i cadascun dels nostres projectes compleixen amb cadascun dels següents punts:


  L’objectiu principal de la nostra política de preus es tradueix a oferir un servei de qualitat assumible per a qualsevol perfil de client. Considerem que els nostres preus són competitius, i a continuació li vam mostrar tres principals motius per a argumentar-ho:

  CONTROL DE SELECCIÓ DEL NOSTRE CAPITAL HUMÀ

  Nosaltres ens encarreguem de la selecció i avaluació dels nostres proveïdors. Això ens permet no només tenir a mà els criteris professionals necessaris, sinó també els criteris econòmics que ens permetin establir una relació qualitat-preu justa i implacable.

  INVERSIÓ CONTÍNUA EN TECNOLOGIA

  Comptem amb l’última tecnologia en totes les eines utilitzem per a rebre, gestionar i lliurar qualsevol petició de traducció, interpretació i localització. Això ens estalvia molt temps i, a més, ens permet treballar de forma òptima i sense esperes.

  FLUÏDESA EN EL NOSTRE MODUS-OPERANDI

  Tenir definits uns sistemes de treball i operar sota una mateixa metodologia és la clau principal de la rapidesa i l’eficàcia. Contínuament invertim a millorar el nostre procés de treball, cosa que avui dia ens ha permès ser una de les empreses més ràpides en temps de resposta, gestió i lliurament dels projectes.

  Desitja constatar aquesta informació? pot sol·licitar un pressupost a través del nostre lloc web emplenant el formulari que trobarà en la pàgina principal. A més, ens posem a la seva plena disposició sense compromís per a respondre davant els seus dubtes o ajudar-lo amb qualsevol preocupació que pugui tenir referent als nostres serveis. Creiem que tot client té dret a prendre decisions informades de cara al servei que contractarà, i per això des de la nostra agència li oferim assessorament i li proporcionem informació de primera mà sobre el nostre mètode de treball.

  Pot contactar amb nosaltres:

  I, com en el sector de la traducció sabem bé que els terminis són importantíssims, li garantim que, en cas que necessiti un pressupost, li enviarem la nostra estimació econòmica i de termini en el menor temps possible.

  Esperem tenir notícies seves molt aviat.

  Sol-liciteu un pressupost especialitzat dels nostres serveis