Serveis de traducció de pàgines web

Necessiteu traduir un lloc web? A Intertext som experts en la traducció de webs perquè tinguin tant d’èxit com al seu país d’origen.
webLes traduccions de pàgines web a diferents idiomes representen un altre dels serveis especialitzats de traduccions oferts per Intertext. El nostre equip desenvolupa projectes minuciosos de localització de llocs web, per als qual compten amb traductors experts, així com amb professionals que dominen els principals llenguatges de programació.

En l’actualitat, els llocs web presenten un creixent grau de sofisticació, ja que compten cada vegada amb més recursos per al seu disseny i la seva programació. Si esteu interessat a localitzar el vostre lloc web, només cal que ens indiqueu l’adreça (URL) on està allotjat i els nostres tècnics realitzaran una acurada anàlisi per determinar-ne l’estructura i identificar tot el text traduïble. Així podem presentar-vos una oferta individualitzada. En el cas de llocs dinàmics o generats a partir de bases de dades, podem posar-nos en contacte amb l’administrador del vostre lloc web per sol·licitar els fitxers corresponents.

traducción de páginas webNormalment, una localització satisfactòria inclou no solament el text que visualitza l’usuari, sinó també el que s’amaga en forma de metaetiquetes, gràfics (camps interactius, botons i altres elements), CGI o components multimèdia. La localització també inclou la correcta integració dels idiomes addicionals en l’arbre del web, la qual cosa suposa l’actualització dels enllaços corresponents i, si escau, l’edició de la pàgina principal, dels fitxers de Flash, etc. El projecte final que lliurem al client és una versió en la llengua desitjada totalment funcional i integrada al conjunt del web, perquè vós no us hàgiu d’ocupar de res més.

Intertext ha participat en la localització de múltiples pàgines web i continua encarregant-se de la seva actualització. Tant si es tracta de programació com de disseny, disposem de professionals qualificats amb avançats coneixements de les aplicacions, els llenguatges i les eines més habituals, com HTMLPHPXML, Flaix, Java, JavaScript, CGI/Perl, etc.

CONTACTEU AMB NOSALTRES

Com podem ajudar-vos? Parleu amb un expert d’Intertext per sol·licitar informació o fer qualsevol consulta.

Guía gratuïta per a la redacció de documentació corporativa multilingüe />
<p><i>Llibre electrònic</i>:

Guía gratuïta per a la redacció de documentació corporativa multilingüe

ESTALVIA DINERS PLANIFICANT LA TEVA DOCUMENTACIÓ MULTILINGÜE!

ALTRES TRADUCCIONS

SOL·LICITEU UN PRESSUPOST ESPECIALITZAT DELS NOSTRES SERVEIS