Serveis de localització

Servicios de localización multilingüe de Intertext

Conegueu els serveis de localització multilingüe d’Intertext

Amb la localització multilingüe, Intertext ofereix un altre servei per completar la gamma de prestacions de la nostra empresa, que permet que tota la imatge corporativa, des de la documentació del producte fins el programar i la vostra presència web, es gestioni de manera integral.

Rep el nom de localització el procés d’adaptar un producte i la seva documentació a la idiosincràsia cultural d’un país o d’un mercatIntertext s’encarrega de la localització de programari i llocs web de manera que resultin atractius per al públic del país al qual van destinats i tinguin el mateix èxit que al seu propi país d’origen. Gràcies a la nostra experiència en aquest àmbit concret i al suport del nostre departament informàtic, tenim la capacitat de dur a terme també projectes de gran complexitat tècnica.

Esteu pensant a desenvolupar un programari o un lloc web que es localitzarà? Inclou el vostre producte tecnològic un programari que s’ha de localitzar per fer-ne un ús correcte? Aclariu qualsevol dubte deixant en mans d’un equip d’especialistes la traducció i localització multilingüedels vostres llocs web i programari informàtic.

Consulteu-nos: estarem encantats d’assessorar-vos.

SOL·LICITUD PRESSUPOST