Pressupost

Feu-nos arribar la tasca que necessiteu i nosaltres enviarem un pressupost personalitzat per a cada cas.

CONTACTEU AMB NOSALTRES

Com podem ajudar-vos? Parleu amb un expert d’Intertext per sol·licitar informació o fer qualsevol consulta.

 

info@intertext.es

HORARI D’ATENCIÓ

De dilluns a dijous: 8.00 a 18.00 hores.
Divendres: 8.00 a 17.00 hores.

No hi ha dubte que el preu no és un criteri quan es tracta d’una traducció de qualitat en tots els aspectes. Gràcies a l’ús de les tecnologies més modernes i els processos més eficients, la nostra empresa de traducció Intertext pot oferir-li la màxima qualitat a preus atractius.

Desitja rebre un pressupost per a un projecte de traducció tècnica, científica o un projecte de localització de programari? S’està plantejant traduir el seu web? Necessita una traducció jurada o certificada? Li urgeix traduir material publicitari per a una fira? Necessita traduir amb un termini ajustat les bases d’una licitació o oferta pública a l’estranger? Ha de traduir un contracte o presentar documentació oficial redactada en un altre idioma? A través d’aquest formulari pot enviar-nos directament el fitxer o fitxers i rebrà una oferta al més aviat possible.

En el termini d’unes hores rebrà la confirmació de la comanda i les nostres tarifes de preu de traducció per paraula. Intertext: la garantia de traduccions professionals realitzades segons els estàndards de qualitat ISO 17100 i 9001.