Correcció d’estil

A Intertext oferim serveis de correcció d’estil per a que els textos de la vostra empresa siguin sempre de la millor qualitat.

El llenguatge és imatge. Una presència professional amb un llenguatge adient és decisiva per a la imatge de la vostra empresa o organització dins i fora del vostre país. Nosaltres ens preocupem que la documentació de la vostra empresa estigui a l’alçada de la qualitat dels seus serveis i productes.

Escriure bé és més que un ofici: pot arribar a ser un art. Per a això fa falta formació, talent, sensibilitat lingüística, riquesa de vocabulari i un coneixement exhaustiu de les normes gramaticals i ortogràfiques i dels cànons d’estil de la llengua. Els idiomes tenen multitud de registres diferents, i pràcticament qualsevol esfera vital compta amb el seu propi mode d’expressió: des del llenguatge infantil o el dels joves fins a l’argot especialitzat de tècnics o periodistes, sense oblidar el llenguatge més col·loquial. No és fàcil expressar-se amb precisió, plasmar amb claredat les idees i aconseguir alhora l’estil idoni per al públic al qual va destinat un text.

Intertext ens encarreguem de la correcció d’estil de tot tipus de texts: documentació d’empresa, material promocional, articles i altres texts destinats a la seva publicació i difusió. Per fer-ho, disposem de professionals amb una formació específica i amb àmplia experiència en el camp de la correcció d’estil i de la redacció publicitària o periodística, seleccionats en virtut de la seva creativitat lingüística i la seva seguretat respecte a l’estil.

    Sol·licitud pressupost
    Adjuntar arxiu

    He llegit i accepto la política de privacitat

    EL QUE DIUEN ELS NOSTRES CLIENTS

    Sol-liciteu un pressupost especialitzat dels nostres serveis