A Intertext oferim serveis de correcció d’estil perquè els texts de la vostra empresa siguin sempre de la millor qualitat.

El llenguatge és imatge. Una presència professional amb un llenguatge adient és decisiva per a la imatge de la vostra empresa o organització dins i fora del vostre país. Nosaltres ens preocupem que la documentació de la vostra empresa estigui a l’alçada de la qualitat dels seus serveis i productes.

Escriure bé és més que un ofici: pot arribar a ser un art. Per a això fa falta formació, talent, sensibilitat lingüística, riquesa de vocabulari i un coneixement exhaustiu de les normes gramaticals i ortogràfiques i dels cànons d’estil de la llengua. Els idiomes tenen multitud de registres diferents, i pràcticament qualsevol esfera vital compta amb el seu propi mode d’expressió: des del llenguatge infantil o el dels joves fins a l’argot especialitzat de tècnics o periodistes, sense oblidar el llenguatge més col·loquial. No és fàcil expressar-se amb precisió, plasmar amb claredat les idees i aconseguir alhora l’estil idoni per al públic al qual va destinat un text.

A Intertext ens encarreguem de la correcció d’estil de tot tipus de texts: documentació d’empresa, material promocional, articles i altres texts destinats a la seva publicació i difusió. Per fer-ho, disposem de professionals amb una formació específica i amb àmplia experiència en el camp de la correcció d’estil i de la redacció publicitària o periodística, seleccionats en virtut de la seva creativitat lingüística i la seva seguretat respecte a l’estil.

CONTACTEU-NOS

Com podem ajudar-vos? Parleu amb un expert d’Intertext per sol·licitar informació o fer qualsevol consulta.

ALTRES SERVEIS

SOL·LICITEU UN PRESSUPOST ESPECIALITZAT DELS NOSTRES SERVEIS

Correcció d’estil
Encontré lo que buscaba