Serveis d’interpretació consecutiva

Necessiteu una interpretació consecutiva per a un curs, seminari o qualsevol altre tipus d’esdeveniment? A Intertext comptem amb els millors professionals.

Tal com ho indica el seu nom, la interpretació consecutiva es realitza després de la locució, és a dir, el locutor i l’intèrpret alternen el seu discurs en intervencions més o menys prolongades. En funció de la llargada del discurs, l’intèrpret en pren notes i a continuació el reprodueix en la llengua corresponent. A diferència de la interpretació simultània, no necessita instal·lacions especials: com a màxim, cal un micròfon en cas d’un auditori nombrós.

Aquest tipus d’interpretació requereix unes tècniques mnemotècniques determinades, experiència en la locució en públic, un excel·lent grau de comprensió de la llengua de partida i fluïdesa d’expressió en la llengua d’arribada, per la qual cosa aquests serveis els duen a terme professionals especialitzats i amb una llarga experiència. És una activitat que exigeix un alt grau de concentració i només pot fer-se durant un nombre determinat d’hores; per això, en cas d’intervencions llargues, s’han d’alternar diversos intèrprets.

Els intèrprets consecutius actuen en cursos i cursets, seminaris i altres actes, així com en situacions en les quals pel motiu que sigui no és possible disposar d’instal·lacions tècniques d’interpretació simultània, com ara en discursos a l’aire lliure, actes de clausura o d’inauguració, etc.

  Sol·licitud pressupost
  Adjuntar arxiu (recomanat)

  He llegit i accepto la política de privacitat

  Tarifes d’interpretació consecutiva

  Per obtenir una estimació econòmica tan precisa com sigui possible, el millor és que es posi en contacte amb un dels nostres agents a través de les diferents vies que li plantegem a continuació:

  El nostre equip li farà unes preguntes, com ara els idiomes en què vol fer la interpretació, la durada de l’esdeveniment, la localització i altres aspectes crucials, per donar-li a conèixer les nostres tarifes d’interpretació consecutiva adaptades a les seves circumstàncies.

  Demani informació sense compromís; a Intertext estarem encantats d’atendre’l.

  Sol-liciteu un pressupost especialitzat dels nostres serveis