Serveis d’interpretació consecutiva

Necessiteu una interpretació consecutiva per a un curs, seminari o qualsevol altre tipus d’esdeveniment? A Intertext comptem amb els millors professionals.

Tal com ho indica el seu nom, la interpretació consecutiva es realitza després de la locució, és a dir, el locutor i l’intèrpret alternen el seu discurs en intervencions més o menys prolongades. En funció de la llargada del discurs, l’intèrpret en pren notes i a continuació el reprodueix en la llengua corresponent. A diferència de la interpretació simultània, no necessita instal·lacions especials: com a màxim, cal un micròfon en cas d’un auditori nombrós.

Aquest tipus d’interpretació requereix unes tècniques mnemotècniques determinades, experiència en la locució en públic, un excel·lent grau de comprensió de la llengua de partida i fluïdesa d’expressió en la llengua d’arribada, per la qual cosa aquests serveis els duen a terme professionals especialitzats i amb una llarga experiència. És una activitat que exigeix un alt grau de concentració i només pot fer-se durant un nombre determinat d’hores; per això, en cas d’intervencions llargues, s’han d’alternar diversos intèrprets.

Els intèrprets consecutius actuen en cursos i cursets, seminaris i altres actes, així com en situacions en les quals pel motiu que sigui no és possible disposar d’instal·lacions tècniques d’interpretació simultània, com ara en discursos a l’aire lliure, actes de clausura o d’inauguració, etc.

SERVEIS D'INTERPRETACIÓ

CONTACTEU-NOS

Com podem ajudar-vos? Parleu amb un expert d’Intertext per sol·licitar informació o fer qualsevol consulta.

SOL·LICITEU UN PRESSUPOST ESPECIALITZAT DELS NOSTRES SERVEIS

Serveis d’interpretació consecutiva
Encontré lo que buscaba