Serveis d’Optimització per a cercadors (SEO) multilingüe

Intertext entenem la importància del posicionament orgànic del web, per això oferim traduccions optimitzades per a SEO.

Tenir traduïda un lloc web no és suficient: cal posicionar-la als cercadors perquè aquells que busquen els nostres productes o serveis puguin trobar-la. Existeixen dues formes d’optimització, el SEO, «search engine optimization» (optimització per als motors de cerca) i el SEM «search engine marketing» (màrqueting en motors de cerca). L’optimització per a motors de cerca (SEO) implica preparar un lloc web de manera que millori la seva posició naturals als cercadors, com els resultats que apareixen al cos principal de les pàgines del cercador, ex. Google. El màrqueting en motors de cerca (SEM) es refereix al tràfic de pagament generat pels serveis pagats dels cercadors, ex. Google Adwords.

Oferim optimització per a cercadors (SEO) multilingüe com a servei complementari a la localització de llocs web, i hauria de fer-se, si fos possible, abans de la localització, per a així poder introduir les paraules clau definides en el procés de traducció. Tant si el vostre web ja està traduït a diferents idiomes com si teniu previst traduir-lo, aquest servei és una petita inversió amb un gran resultat.

Sigui quin sigui el mètode, SEO o SEM, la base fonamental d’ambdós és la mateixa: les paraules clau (keywords). Aquestes són les paraules que introdueix l’usuari al cercador quan vol buscar un terme. El cercador indexa el nostre lloc web i, si aquesta paraula o expressió clau té una certa freqüència en el nostre web (densitat de keywords) o està definida com a etiqueta (metatag), el nostre lloc web apareixerà a la cerca. El fet d’aparèixer entre les primeres posicions de resultats pot ser crucial per dirigir el màxim de tràfic al nostre lloc web, la qual cosa, en conseqüència, pot convertir-se en contactes comercials o comandes.

    Sol·licitud pressupost
    Adjuntar arxiu (recomanat)

    He llegit i accepto la política de privacitat

    EL QUE DIUEN ELS NOSTRES CLIENTS

    Sol-liciteu un pressupost especialitzat dels nostres serveis