Traducció web

Necessita traduir la seva presència web? Som experts en la traducció de llocs web i continguts de xarxes socials perquè tinguin tant d’èxit a l’estranger com al seu país d’origen.

El món en què vivim avui dia cada vegada és més globalitzat, per això les empreses saben que per poder expandir-se a nivell internacional necessiten que el seu web sigui multilingüe. És aconsellable que el contingut que ha de publicar-se a la xarxa estigui culturalment adaptat al seu públic objectiu a l’estranger, i tècnicament optimitzat per a una bona indexació pels cercadors a nivell internacional.

La traducció de llocs web, portals, botigues en línia i landing pages a diferents idiomes representa un dels serveis especialitzats de traducció oferts per Intertext. El nostre equip desenvolupa projectes minuciosos de localització de llocs web, per als quals compta amb traductors experts nadius, així com amb professionals que dominen els principals llenguatges de programació web. Si està interessat a saber-ne més, visiti el nostre blog de traducció de pàgines web.

 

TIPUS DE PÀGINES WEB

Intertext ha participat en uns 300 projectes de localització i traducció de pàgines web, de l’actualització de les quals segueix estant al càrrec. Els nostres professionals amb formació específica en l’àmbit de la localització web i amb avançats coneixements dels diferents sistemes de gestió de continguts (CMS), els llenguatges i les eines més habituals converteixen la complexa experiència de traduir un lloc web en un procés amb el mínim impacte possible.

0

pàgines web traduïdes
0

traductors nadius
0

anys d’experiència en traduccions web
0

nacionalitats diferents dels nostres traductors

AMB NOSALTRES, TRADUIR EL SEU LLOC WEB ÉS FÀCIL I SEGUR

Una pàgina web és un sistema complex que conté plantilles, menús de navegació, bases de dades, formularis, contingut multimèdia, metadades SEU i molt més. La localització web és un procés en el qual és necessari mantenir un cert nivell d’organització i sistematització. Per evitar errors inesperats i facilitar aquest procés als nostres clients, a Intertext utilitzem aplicacions avançades i mètodes de treball que permeten una localització de qualitat.

Traducció web
Encontré lo que buscaba