La seva empresa de traducció 

Intertext és sinònim de màxima qualitat conforme als estàndards del sector de les traduccions a preus molt competitius.

La nostra empresa de traducció, amb seu a Barcelona, ofereix des de fa més de 28 anys solucions professionals orientades a les necessitats específiques del client, així com un servei del màxim nivell per a empreses internacionals de diferents sectors.

LA NOSTRA MISSIÓ I VISIÓ

Intertext va néixer amb un clar objectiu:
La professionalització dels serveis de traducció i la implantació de les millors solucions tecnològiques per satisfer les necessitats dels clients. Prestar els millors serveis en l’àmbit de la traducció i la documentació multilingüe.

La competència lingüística és un requisit important per a una empresa de traducció, però no és ni molt menys l’únic.

La professionalització dels serveis de tradució i la implantació de les millors solucions tecnològiques.

Un servei satisfactori es composa d’una selecció i direcció encertades dels recursos humans, una organització i coordinació eficients i una execució dels projectes impecable.

Per això, nosaltres ens hem concentrat en oferir sempre un servei de qualitat, mantenint l’atenció al detall sigui quin sigui el volum del vostre projecte. I ens sentim satisfets d’ajudar les empreses en el seu desenvolupament internacional.

LA NOSTRA HISTÒRIA​

Dorothee Orf, cofundadora de l’associació sectorial ANETI i del clúster d’indústries de les llengua Clusterlingua, crea Intertext el 1988 amb l’objectiu de prestar serveis en l’àmbit de la traducció i la documentació multilingüe

Des dels seus inicis, la companyia experimentà un ràpid creixement i va anar ampliant contínuament la seva oferta de serveis.

Actualment, Intertext compta amb presència i experiència a escala nacional i internacional. Som proveïdors d’empreses i grans grups implantats a:

  • Espanya (42%)
  • AlemanyaSuïssa i Àustria (49%)
  • L’Índia i la Xina (5%)
  • Altres països europeus com ara Regne UnitFrança i Itàlia (4%)
Més de tres dècades d'experiència assumint i superant nous reptes.

Aquest desenvolupament ha estat possible gràcies al nostre fantàstic equip:

Professionals altament qualificats i especialitzats, units per la passió i dedicació en cada projecte realitzat.

Avui dia ens avalen més de trenta anys d’experiència i més de 500 clients a tot el món. Durant tots aquests anys hem assumit i superat nous reptes, realitzant projectes de traducció en els àmbits més diversos i enfrontant-nos a tot tipus de dificultats i requisits tècnics.

Actualment, Intertext és una empresa capdavantera en el sector de la traducció a Espanya.

VALORS

Un factor també decisiu per al nostre èxit és la inversió contínua en nous recursos i tecnologies pròpies del sector.

Programes de gestió terminològica, memòries de traducció, eines de localització o programes d’autoedició i maquetació. Els nostres recursos tecnològics ens permeten oferir els serveis més avançats en l’àmbit de la traducció, la localització, el tractament de texts, la maquetació i la documentació.

El valor fonamental d'una empresa està en el seu capital humà, per això el nostre equip i col·laboradors han stat seleccionats en funció de la seva qualificació i el seu compromís amb la qualitat.

Però el valor fonamental d’una empresa està en el seu capital humà. A Intertext estem orgullosos de tots i cadascun dels membres del nostre equip. Tots han estat seleccionats minuciosament en funció de les seves qualificacions i compromisos amb la qualitat. Igual que els nostres col·laboradors externs, que s’incorporen al nostre equip un cop superada l’exhaustiva fase de prova.

Intertext, client i qualitat són conceptes que s’escriuen amb majúscules, seguint la nostra filosofia:
la qualitat marca la diferència.

EL QUE DIUEN ELS NOSTRES CLIENTS

Sol-liciteu un pressupost especialitzat dels nostres serveis